REFERINȚE

Calitatea se măsoară prin satisfacție”, acesta este motto-ul care ne ghidează. Ne respectăm sau nu acest deziderat? Răspunsul se reflectă în ceea ce spun clienții noștri despre noi. Am putea spune multe despre ce facem și cât de bine ne respectăm angajamentele contractuale, dar îi lăsăm să vorbească pe cei care ne-au ales ca și parteneri:

„Am ales această platforma informatică datorită profesionalismului de care a dat dovadă compania și a modului în care a oferit suport în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de implementare și dezvoltarea Sistemului de Control Intern Managerial”

Primăria Sectorului 1 a Municipiului București, Daniela Popa, președintele Comisiei de monitorizare.

„Utilizarea platformei e-S.C.I.M., pusă la dispoziție de Control Arhisoft Management SRL, a facilitat în mod decisiv implementarea și dezvoltarea Sistemului de Control Intern Managerial la nivelul instituției noastre cu respectarea obligațiilor legale prevăzute în Ordinul 600/2018.(…) Instituția noastră consideră că serviciile oferite de Control Arhisoft Management SRL sunt de înaltă calitate și pot reprezenta o bună alegere în implementarea și gestionarea Controlului Intern Managerial la nivelul oricărui tip de instituție”,

Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”, București, Popa Grigore Lucian, Director executiv

„Platforma „e-S.C.I.M.” ne oferă suport și operativitate în toate etapele de funcționare a Sistemului de Control Intern Managerial. Serviciile oferite de Arhisoft ne-au ajutat să înțelegem mai bine prevederile legale, modificările legislative apărute, dar și termenii legați de raportare

Direcția Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5, București, Valerian Sălăvăstru, Director executiv

„Administrația Piețelor Sector 6 își exprimă aprecierea față de colabrarea cu SC Control Arhisoft Management SRL.(…) Echipa SC Control Arhisoft Management SRL, prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de procesul de implementare, dezvoltare, evaluare și raportare a S.C.I.M.”

Administrația Piețelor Sector 6, București, Marius Lăcătuș, Director general

„Primăria comunei Țigănași recomandă cu toată încrederea serviciile Arhisoft. Utilizând serviciile oferite de această companie au fost realizate obiectivele entității, respectând toate prevederile legale. Arhisoft este o firmă de încredere și suntem pe deplin mulțumiți de serviciile oferite și de interacțiunea cu specialiștii Arhisoft”

Primăria comunei Țigănași, Județul Iași, Iulian Chirilă, Primar

„Prima impresie legată de Platforma www.e-scim.ro a fost de eliminare a timpului pierdut pentru căutarea documentelor în format fizic, toate informațiile legate de proceduri de sistem sau operaționale, organigrama, comisii, se regăsesc în această platformă. Serviciile s-au prestat totdeauna la termene și prețuri ferme și de o foarte bună calitate, societatea Control Arhisoft Management SRL dovedind înaltă competență și profesionalism”

Școala Gimnazială „Pia Brătianu”, București, prof. Marilena Stoica, director

„Colaborarea cu Arhisoft este una foarte bună, iar echipa de specialiști a acestei companii răspunde operativ și prompt la solicitările noastre. Platforma e-S.C.I.M. este foarte folositoare și transparentă (…) Datorită serviciilor Arhisoft am înțeles cu adevărat ce înseamnă și cum trebuie să se desfășoare Sistemul de Control Intern Managerial la nivelul instituției noastre”

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea Bovinelor, Dr. Ing. Ioana Nicolae, Director general

„Apreciem că prin serviciile suport pe care ni le prestați suntem mai pregătiți în a răspunde misiunilor de audit la care va fi supusă instituția noastră (…), suntem mulțumiți de colaborarea avută, care continuă și în prezent, privind suportul acordat în implementarea și dezvoltarea Sistemului de Control Intern Managerial – SCIM, la U.A.T. orașul Chitila”

Primăria orașului Chitila, Emilian Oprea, Primar

„Serviciile Arhisoft sunt prestate întotdeauna la timp și impresionează prin standardul ridicat și profesionalismul adaptat necesităților instituției noastre. Mai mult, în numeroase situații, utilizarea platformei e-S.C.I.M. a clarificat aspecte legate de operațiunile, acțiunile pe care trebuia să le realizăm la termene fixate de legislație, pentru dezvoltarea Sistemului de Control Intern Managerial și care, în alte condiții, ar fi putut fi omise din cauza volumului activităților curente”

Primăria orașului Cernavodă, Liviu-Cristian Negoiță, Primar

„Considerăm că Platforma e-S.C.I.M., pe care o utilizăm în activitatea curentă, este un produs facil de utilizat de către orice angajat al entității. Este foarte util/folositor în activitatea de implementare și dezvoltare a Sistemului de Control Intern Managerial. Serviciile oferite de compania Arhisoft sunt cotate pe un nivel înalt de calitate, din punctul nostru de vedere”

Primăria Municipiului Băilești, Ileana Niță, Auditor intern

„Serviciile oferite de Arhisoft ne-au apropiat de beneficiile SCIM și ne-au învățat că lucrurile considerate inițial dificile, de nerezolvat pot fi soluționate cu ajutorul specializat. Datorită Platformei „e-S.C.I.M.” etapele constitutive ale Sistemului de Control Intern Managerial pot fi parcurse într-un mod mult mai simplu și eficient, atât pentru comisia de monitorizare și funcționare a S.C.I.M., cât și pentru toți angajații entității. Recomandăm Arhisoft cu toată încrederea”

Aquasal Utilserv SRL, Brazi Prahova, Alexandru Ghinea, Administrator

„Serviciile Arhisoft ne-au impresionat prin standardul ridicat de profesionalism adaptat nevoilor instituției noastre, punctualitatea, meticulozitatea, calitatea sarcinilor soluționate și spiritul de colaborare. Serviciile oferite în cadrul platformei „e- S.C.I.M.” conferă o monitorizare și gestionare ușor accesibilă a documentelor necesare implementării SCIM la nivelul instituției, într-o manieră elegantă și modernă”

Serviciul Public Poliția Locală Turda, Valer Moldovan, Director executiv

„Colaborarea cu SC Control Arhisoft Management SRL a fost de la început foarte bună (…)Pe parcursul derulării contractului, serviciile s-au menținut la nivelul calității oferite de la început. În acest context, toate modificările solicitate de către D.A.S. Mizil s-au realizat cu promptitudine”

Direcția de Asistență Socială Mizil, Elena Daniela Toader, Director executiv

„Recomandăm serviciile SC Control Arhisoft Management SRL cu toată încrederea. Datorită Platformei e- S.C.I.M., implementarea Sistemului de Control Intern Managerial a înregistrat progrese, reflectate în misiunile de audit intern, dar și la controalele Curții de Conturi”

Muzeul Național de Istorie a României, Ernest Oberlander-Târnoveanu, Manager