CONT DEMO

Testează performanțele Platformei e-S.C.I.M.

Oricând puteți să vă convingeți de complexitatea și calitatea serviciilor oferite de noi, prin intermediul unui Cont demo. Pentru acesta este nevoie să completați formularul de mai jos. Conturile demo sunt deschise pentru: 24 de ore, 48 de ore sau 72 de ore.

Prin intermediul contului demo deschis pentru 24 de ore aveți acces la documentația SCIM elaborată pentru o instanță prestabilită cu interes pentru dvs., cu drept de vizualizare.

Contul demo pentru 48 de ore oferă dreptul de vizualizare a documentației mai complexe cu specific aparte în domeniul SCIM.
Contul demo pentru 3 zile oferă posibilitatea utilizării modulelor din platformă, fără drept de vizualizare a documentației SCIM elaborate.

Conform cerinţelor Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC CONTROL ARHISOFT MANAGEMENT SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este stocarea de informații personale în vederea emiterii conturilor de acces în Platforma „e-S.C.I.M.”, transmiterea de materiale de reclama și publicitate, oferirea de servicii de comunicații electronice. Sunteţi obligat/(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a asigura interacțiunea cu membrii echipei noastre sau accesarea platformei e-S.C.I.M. Refuzul dvs. determină imposibilitatea utilizării platformei sau inițierea dialogului cu experții noștri.