COLABORARE

Împreună suntem mai puternici, de aceea suntem deschiși spre parteneriate private, atât locale, cât și regionale, pentru vânzarea serviciilor noastre. Îmbrățișăm propunerile de parteneriat care ar putea conduce la promovarea și comercializarea serviciilor noastre.

Urmărim principiul cointeresării, de aceea, pentru noi, un parteneriat de afaceri se bazează pe construirea unei relații de durată, bazată pe încredere și loialitate. Oferim flexibilitate și adaptabilitate la nevoile și așteptările partenerilor noștri, dar și o comunicare eficientă și deschisă cu aceștia.

Pentru inițierea unui parteneriat sau alte propuneri inovative și îndrăznețe, te rugăm să completezi următorul formular:

Conform cerinţelor Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC CONTROL ARHISOFT MANAGEMENT SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este stocarea de informații personale în vederea emiterii conturilor de acces în Platforma „e-S.C.I.M.”, transmiterea de materiale de reclama și publicitate, oferirea de servicii de comunicații electronice. Sunteţi obligat/(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a asigura interacțiunea cu membrii echipei noastre sau accesarea platformei e-S.C.I.M. Refuzul dvs. determină imposibilitatea utilizării platformei sau inițierea dialogului cu experții noștri.